Tapio Salomaa

Tapio Salomaa

Mestaritaikuri Tapio Salomaa on taikaviihteen ammattilainen ja 7-kertainen taikureiden SM-kilpailujen mitalisti.  Hän on saavuttanut palkintoja näyttämötaikuudessa, lähitaikuudessa ja ravintolataikuudessa.

Tapion monipuolinen taika-alan tuntemuksensa ja taito, sekä monivuotinen esiintymiskokemuksensa takaavat yleisölle ainutlaatuisia ja unohtumattomia elämyksiä.  Tapiolla on taito harhauttaa ihmisen aisteja niin miellyttävästi, että siitä tulee nautittavaa viihdettä

NÄYTTÄMÖTAIKUUS (STAND UP -TAIKUUS)

Esitykset koostuvat tempuista, jotka ovat sekä visuaalisia että hämmästyttäviä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä, kuten naruja, huiveja, pulloja, sanomalehtiä jne.

Tapion miellyttävä persoonallisuus ja hauska esiintymistyyli pääsevät hyvin oikeuksiinsa estradilla.

IHMEITÄ SILMIENNE EDESSÄ

Lähitaikuudessa (close-up-taikuus) Tapio Salomaan uskomattomalta näyttävä taito tulee parhaiten esille. Tapio kiertää esittämässä lähitaikuutta pienille ryhmille kerrallaan, aivan katselijoiden silmien alla.

Tapio käyttää esityksissä pieniä esineitä kuten sormuksia, kolikoita, pelikortteja ja seteleitä. Ihme voi tapahtua jopa katsojan omissa käsissä. Esineitä häviää ja ilmestyy tai muuttaa muotoaan ilman selitystä.

Ainoalta selitykseltä tuntuu, että Tapion käsi on nopeampi kuin katselijan silmä.

 Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Tapion esiintymisestä.

Tervetuloa Turpatalliin! - info@turpatalli.net - 044 026 2610 / 0400 669184