Ismo Apell

Ismo Apell

Näyttelijä Ismo Apell, Turpatalli

Ismo Apell, meidän kesken Apeli, on Turpatallin perustaja, toimitusjohtaja ja toinen omistaja, joka ohjaa ilopilttuumme toimintaa luovalla otteella.

25-vuotisen uransa aikana Apelille on tullut mittava kokemus käsikirjoittamisesta, esiintymisestä  ja ohjaamisesta eri teattereissa sekä teeveessä. Apeli ja Turpatalli ovat tuttuja monista firman juhlista ja messuhallien kinkereistä. Tunnettu tosiasia on myös se, että Apelilta eivät sanat lopu kesken.

Teatterin ja viihteen ohella Apeli puhuu myös asiaa, sopivasti huumorilla höystäen.  Valtakunnalliseen kulttimaineeseen nousseet koulutukset, kuten Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys ja 10 Varmaa Askelta Poikamieheksi ovat nostaneet hänet Suomen suosituimpien kouluttajien ja luennoitsijoiden joukkoon. Vuorovaikutuksen Sietämättömän Keveyden on jo nähnyt yli 80 000 ihmistä ympäri Suomea.

Apelin koulutukset ovat saaneet tyytyväisyystutkimuksissa keskimääräisen arvosanan 4.91 /5.

Apelin tavoitat meilillä (apeli@turpatalli.net), puhelimitse (0400 669 184) tai ottamalla yhteyttä Turpatallin myynti- ja markkinointipäällikköön, Iituun 044 026 2610.

Apelin koulutuksia:

Yleisön kommentteja Apelin koulutuksista:

”Ismo Apell luento paras”, Ismo Apell mahtava”, “Ismo Apell oli loistava”, “Vuorovaikutus asiakastyössä tosi piristävä”
Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys -koulutus, Diabeteshoitajien valtakunnalliset koulutuspäivät (huhtikuu 2013, Musiikkikeskus, Kuopio)

“Yksi henkilö kertoi saaneensa voimia pitkäksi ajaksi eteenpäin ja unohtaneensa kolmeksi tunniksi flunssaisen olonsakin. Tavoitteena oli välttää kuivaa luentoa vuorovaikuttamisesta ja yhteistyöstä tulevaisuuden haasteiden edessä. Tämä täyttyi täydellisesti sinun asioiden esittämistavalla, mikä oli virkistävä, ajankohtainen ja sai hymyn huulille. Suora lainaus useista palautteista: Ismo oli loistava.”
Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys -koulutukset, KYS:n lasten akuuttiostaston hoitohenkilöstö,  (huhtikuu 2013, Hotel Atlas, Kuopio)

“Ismon esityshän oli räväkkä ja hän uskaltaa päästää persoonansa valloilleen ja on huumoripitoinen. Hän esittää asioita myös ikään kuin näytellen mutta kuitenkin tosissaan, aidosti ja ilmeisen vilpittömästi.”
“Aivan yliveto esitys, parempaa ei löydy! Esitti asiansa hyvin käytännön ja maanläheisesti, eläytyi koko kropallaan. Kaikki seurasivat innolla ja nauru raikui koko salissa lähes koko ajan. Oli erittäin hyvä päivien päätösluento. HYVÄ ISMO! Lisää tällaista.”
“Olipa kiva koulutus nyt on vatsalihakset löytyneet ovat hemmetin kipeinä hihittämisestä. Mutta erittäin antoisa ja kerrankin mieltä virkistävä koulutussessio…”
Asiakaspalvelun Sietämätön Keveys -koulutus, Itä-Suomen yliopisto (toukokuu 2012, Tanhuvaara)