Tuotanto

Turpatalli tuottaa ja suunnittelee monimuotoisia tapahtumia sekä projekteja teatterituotannoista messuihin ja laajojen kulttuurihankkeiden valmisteluun. Turpatallilla ja sen tekijöillä on useiden vuosien kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tuottamisesta. Laajan toimijajoukkonsa ja yhteistyöverkostojensa avulla Turpatalli toteuttaa tapahtumat avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta tilojen ja esiintyjien valintaan, ohjelman toteutukseen sekä mainontaan, tiedottamiseen ja kutsujen lähettämiseen. Turpatallin tekijät ovat ammattilaisia myös tapahtumien ja kulttuurialan hankekokonaisuuksien hallinnassa ja rahoitushakemusten valmistelussa.

Turpatalli on tuottaja ja kumppani useissa teattereissa. Vuosina 2011 ja 2012 yhteistuotantona tehdyn Jaakko Teppo Goes to Mallorca- musikaalin näki 30 000 katsojaa. Turpatalli on toiminut osatuottajana Siilinjärven Teatterissa vuosina 2012 ja 2013. Teatterin katsojamäärä on kolminkertaistunut uusien katsojaennätysten myötä. Turpatalli on osatuottaja vuonna 2013 valmistuneessa Kiuruveden Maalaiskaupunginteatterin kesäteatteri Eerolassa, jossa nähtiin ensimmäisenä kesänä Aapelin ja Apelin Siunattu Hulluus. Ismo Apell on Maalaiskaupunginteatterin johtaja ja kesäteatteri Eerolan kummina on Heikki Kinnunen. Turpatalli on luotsannut useita vuosia myös Joensuun Hasaniemen Teatteria, jonka näytännöt ovat Turpatallin tuotantoa. Vuodesta 2014 lähtien Turpatalli on vastannut Iisalmen Mansikkaniemen Koljonvirta Teatterin teatteri- ja tapahtumatuonnosta.

Kesällä 2014 Koljonvirralla nähdään Aleksis Kiven 180-vuotisjuhlan kunniaksi Olviretki-näytelmä, joka on Jamppa Kääriäisen ja Ismo Apellin ohjauksessa sovitettu uusiksi savolaisiin maisemiin. Muut kesän 2014 tuotannot ovat Kiuruveden Kesäteatteri Eerolan Lemmenhotelli Mimosan Hipiä (kirj. Asko Sahlman, Otto Kanerva, Perttu Pesä, ohj. Sami Hokkanen) ja Siilinjärven Teatterin Kivenpyörittäjän kylä (kirj. Heikki Turunen, ohj. Ismo Apell).

Takanamme on menestystarinoita ja katsojaennätyksiä. Tehdään niitä yhdessä lisää! Konsultoimme, suunnittelemme ja tuotamme tapahtuma- ja kulttuurialan kokemuksen tuomalla luovalla ammattitaidolla. Me tiedämme, miten kulttuurijuna saadaan liikkeelle.

Ota yhteyttä ja kerro millaista tuotantopalvelua tai -yhteistyötä olet etsimässä.

Katso myös:

Koljonvirta Teatteri

Kiuruveden Maalaiskaupunginteatteri & Kesäteatteri Eerola