Ohjelma

Meiltä löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen unohtumaton ohjelmanumero valtakunnan ykkösesiintyjien tahdissa. Olipa kyseessä firman tai muun organisaation tilaisuus tai yksityinen juhla, ilopilttuumme kokeneet esiintyjät tuovat kokonaisuuteen sujuvuutta, iloa ja näyttävyyttä. Ohjelmanumerot ja -kokonaisuus suunnitellaan toiveidenne mukaisesti, yhteistyössä teidän kanssanne.

Meiltä saatte myös kokonaisvaltaisen juhlasuunnittelun ja -toteutuksen mukaanlukien tilavalinnat, teeman suunnittelu, ohjelman suunnittelu, kutsujen suunnittelu ja toteutus, mainossuunnittellu, käsiohjelmat – ja kaikki tarvittava onnistuneisiin kemuihin. Toteutamme ja tuotamme kokonaisia tapahtumia avaimet käteen -periaatteella.

Tapahtumatuotannossa hyödynnämme oman tekijäjoukkomme osaamista sekä laajaa yhteistyöverkostoamme ja teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Kauttamme järjestyvät tapahtumiin myös aktiiviohjelmat, ruokailut, tilajärjestelyt, äänentoisto ja kaikki muu tarvittava.

Ota yhteyttä ja pyydä ohjelmatarjous tilaisuutenne.

Muutamia esimerkkejä ohjelmavaihtoehdoista:

JUONTAJAT (sekä juhlien isännät ja emännät)

SOLISTIT & TRUBADUURIT

STAND UP & KOMIIKKA

TAIKURIT & LASTEN SHOW:T

BÄNDIT, TRIOT JA DUOT

NÄYTELMÄT, MUSIKAALIT JA REVYYT

VIIHTEELLISET KOULUTUKSET

Tunnettujen näyttelijöiden viihteelliset koulutukset sopivat mainiosti osaksi juhlailtamien ohjelmaa. Turpatallissa on lukuisia kouluttajia ja sekä asiapitoisempaa että viihteellisempää koulutusta. Katso lisää.

…ja paljon tässä mainitsemattomia mahdollisuuksia!