Mainonta

Olemme mestareita sujuvan vuorovaikutteisessa viestinnässä ja hyvän maineen saavuttamisessa mainonnan keinoin. Meiltä saatte laaja-alaiset yritys- ja markkinointiviestintäpalvelut.

Teemme viestintästrategiat ja -suunnitelmat, ja toteutamme yksittäiset jutut sekä artikkelit. Suunnittelemme mediatiedotteet ja sidosryhmäviestinnän. Tiedotteiden ja kutsujen jakelu onnistuu meidän kauttamme. Järjestämme myös tiedotustilaisuudet.

Meiltä saatte mainokset televisioon, radioon, printtiin ja sähköisen mediaan. Teemme mainontaa avaimet käteen -periaatteella. Meiltä löytyy sisällöllinen ja visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus sekä spiikkaus ja esiintyjät. Palkitut tv- ja radiomainoksemme ovat kustannustasoltaan erittäin kilpailukykyisiä ja laadukkaita. Meidän kauttamme saatte mainoskuvat- ja videot. Teemme upeita internetsivuja ja nokkelaa sosiaalisen median viestintää.

Tarjoamme myös koulutusta viestinnän eri osa-alueilla sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoissa. Kouluttajina on värikäs joukko viestinnän ja vuorovaikutuksen ammattilaisia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous viestintä- ja mainospalveluistamme.

Katso ja kuuntele televisio– & radiomainoksiamme!