Nina Kaitaranta

Nina Kaitaranta

Hurmaava laulaja-lauluntekijä Nina Kaitaranta esiintyy useiden kokoonpanojen kanssa. Tyyli on lämpimän välitöntä ja kaunista.

ENNE on Kairannan luotsaama viisihenkinen yhtye. Kuopiossa majailevan Enteen musiikki on välitöntä, lempeää ja välillä sarkastisella huumorilla elämään suhtautuvaa. Sanoitukset lipuvat muun muassa rakkauden kiemuroihin ja kaarroksiin, elämän yllätyksellisyyteen ja tässä hetkessä elämisen vaikeuteen. Enteen kokoonpano on: Nina Kaitaranta – laulu, Sanna Huttunen – kosketinsoittimet ja taustalaulu, Tony Lehto – basso, Timo Timonen – kitara, Tomi Kämäräinen – rummut

TRIO TAX rytmittää juhlaanne tunnelmaan sopivalla musiikilla. Laulajan (Nina Kaitaranta), pianistin ja rumpalin muodostamalta kokoonpanolta taittuu monipuolisesti eri musiikkityylit pop/rockista iskelmään ja vaikkapa jazziin. Trio Tax soveltuu sekä illan pääesiintyjäksi että rentoa tunnelmaa luovaksi taustamusiikkiyhtyeeksi.

DUO TUOKIOSSA Nina Kaitaranta (laulu) ja Timo Timonen (kitara) esittävät suomenkielistä pop/rock-musiikkia. Ohjelmistosta löytyy muun muassa J. Karjalaisen, Anna Puun ja Emma Salokosken lauluja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Ninan keikasta.

Tervetuloa Turpatalliin! - info@turpatalli.net - 044 026 2610 / 0400 669184