Ida Grönlund

Ida Grönlund

Ida Grönlund on suomalaisen stand up-komiikan voimakkaimpia naispioneereja.Hän erottuu koomikkojuokosta upealla pianomusiikkisäestyksellään ja eteerisellä olemuksellaan. Idan upea ja mieleenpainova esitys toimii niin isolla estradilla kuin intiimissä yksityistilaisuudessakin.

Idan omaperäinen ja älykäs huumori koskettaa yleisöä monitasoisesti. Mustan huumorin värittämä herkän pianistitytön ajatusmaailma aukeaa katsojalle absurdin hauskalla tavalla.  Kymmenvuotisella urallaan Ida on saanut tunnustusta komediennen taidoistaan Suomen valtakunnan rajojen ulkopuolellakin. Tämä kaikista komediafestivaaleista tuttu takuunaurattaja osaa tehdä yleisönsä ulvovaa naurua raikuvaksi joukoksi niin suomen, englannin kuin ruotsinkin kielellä.

Idalla on ilmiömäinen kyky saada itseironia kuulostamaan kutkuttavalta satiirilta, jonka nyanssit aukeavat kuulijalle joskus vasta nukkumaan mennessä, kun takaraivossa tykyttää kysymys: puhuiko hän sittenkin minusta? Ida ei huuda, ei meuhkaa eikä mekasta. Hänen terävä-älyinen huumorinsa ja elämän parodiansa sivaltaa katsojan sieluun elovenatytön pitkän hiusletin ruoskanomaisella viuhahduksella.

  • stand up-keikat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Idan keikasta.

Tervetuloa Turpatalliin! - info@turpatalli.net - 044 026 2610 / 0400 669184