Esiintyjät

Meiltä löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen unohtumaton ohjelmanumero valtakunnan ykkösesiintyjien tahdissa. Tallissamme on yli 40 esiintyjää. Porukka koostuu koomikoista, kouluttajista, juontajista, taikureista, imitaattoreista, trubaduureista ja yhtyeistä. Tässä esittelemme kärkitiimimme. Vaikka et löytäisi tästä etsimääsi esiintyjää, olethan rohkeasti meihin yhteydessä!

Restaurant

Ismo Apell

OHJAAJA, NÄYTTELIJÄ, JUONTAJA, KOULUTTAJA

Ismo Apell, meidän kesken Apeli, on Turpatallin perustaja, toimitusjohtaja ja toinen omistaja, joka ohjaa ilopilttuumme toimintaa luovalla otteella. 25-vuotisen uransa aikana Apelille on tullut mittava kokemus käsikirjoittamisesta, esiintymisestä ja ohjaamisesta eri teattereissa sekä teeveessä. Apeli ja Turpatalli ovat tuttuja monista firman juhlista ja messuhallien kinkereistä. Tunnettu tosiasia on myös se, että Apelilta eivät sanat lopu kesken. Teatterin ja viihteen ohella Apeli puhuu myös asiaa, sopivasti huumorilla höystäen. Valtakunnalliseen kulttimaineeseen nousseet koulutukset, kuten Vuorovaikutuksen Sietämätön Keveys ja 10 Varmaa Askelta Poikamieheksi ovat nostaneet hänet Suomen suosituimpien kouluttajien ja luennoitsijoiden joukkoon. Vuorovaikutuksen Sietämättömän Keveyden on jo nähnyt yli 80 000 ihmistä ympäri Suomea. Apelin koulutukset ovat saaneet tyytyväisyystutkimuksissa keskimääräisen arvosanan 4.91 /5.

Restaurant

Antti Heikkinen

KOOMIKKO, KIRJAILIJA, JUONTAJA, NÄYTTELIJÄ, OHJAAJA

Heikkisen Antti on valtakunnalliseen suosioon noussut Nilsiän poika, joka näyttelee, kirjoittaa, musisoi sekä viihdyttää koomisilla jutuillaan ja oivaltavilla ajatuksillaan. Antti on kirjoittanut 3 romaania ja 3 elämänkertaa, joista mainittakoon ”Pihkatappi” ja ”Jaakko Teppo”. Lisäksi hän tehnyt useita dramatisointeja näytelmälavoille, viimeisimpänä Iisalmen Koljonvirta Teatterille ”Tuntematon Sotilas” -spektaakkeliin. Antti on näytellyt teattereissa päärooleissa sekä ohjannut näytelmiä – tällä hetkellä hän ohjaa Katri Helena ”Kuu järven yllä” Iisalmen Teatterille. Aetosavolaesta stand upia Heikkinen loihtii aiheesta kun aiheesta, oli toiveteemananne sitten vanhustenhoito, vuorovaikutus tai vaikka torikauppiaat. Laulutaitokaan ei Antilta puutu ja hanuristin hän voi napata matkaan – tällöin lupaamme tilaisuuteenne mainiota musiikkia laajalla skaalalla. Tilaa Antti viihdyttämään iltaanne isännöimällä, juontamalla, laulamalla tai vain huulta heittämään..

Restaurant

Pilvi Hämäläinen

NÄYTTELIJÄ, JUONTAJA

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen tuli varmasti kaikille tutuksi MTV3:n Putous -viihdeohjelmasta, jossa hänen sketsihahmonsa Aina Inkeri Ankeinen voitti Sketsihahmokilpailun. Lieksasta suureen maailmaan lähtenyt Pilvi on näytellyt aiemmin muun muassa Kokkolan ja Turun kaupunginteattereissa. Kokkolassa esitettiin hänen itsensä kirjoittamaa näytelmää Jäähyväiset Pamela Anderssonille. Turussa hän on näytellyt, myös Vartiovuoren kesäteatterissa kesällä 2012. Pilvi on esiintyjä, joka ei jätä ketään kylmäksi eikä takuulla unohdu muistin syövereihin.

Restaurant

Jamppa Kääriäinen

LAULAJA, NÄYTTELIJÄ, JUONTAJA

Jamppa Kääriäinen on paljasjalkainen savolainen viäräleuka, joka on Iisalmesta käsin kulkenut viihyttämässä ihmisiä ympäri Suomea jo parinkymmenen vuoden ajan yksin ja yhdessä ystävien kanssa tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa. Jampalla vierähti 12 vuotta Halavatun Pappojen solistina ja taiteellisena johtajana. Tuona aikana Jampan oivalluksista kehkeytyi muutakin kuin huumorimusiikkia moporummutuksineen ja kuuluisia tokaisuja, kuten ”elekee elekee”. Jamppa johdatti Halavatun Papat suomalaisten sydämiin teeveestä tutusta Bumtsibum ohjelmasta ja on jatkanut savolaisen huumorin perinteitä maineikkaan Tepon jalanjäljillä myös Jaakko Teppo Goes to Mallorca –musikaalissa. Jampan verbaalinen ilmaisutaito ja suunnattoman karismaattinen lavasäteily ei jätä kenellekään epäilyksen sijaa viihteen monipuolisesta ammattilaisesta, jonka keikoilla on aina naurutakuu. ”Jos ee naarata, niin suap rahat takasin” toteaa Jamppa ja jatkaa nenän kaivamista mojovan pierun tahdittamana.

Restaurant

Pauliina Hukkanen

NÄYTTELIJÄ, JUONTAJA, KOULUTTAJA

Pauliina Hukkasen komediennen ura on ollut seuraamisen arvoinen. Pienen, mutta pippurisen näyttelijättären tapa tehdä komikkaa on tunnustettu useissa Suomen teattereissa. Hänen hersyvä ja energinen esittämistyylinsä ei jää arvostelijoiltakaan huomaamatta. Muuntautumiskykyinen Pauliina on myös Komediateatteri Arenan ajoilta monelle tuttu useasta menestysrevyystä ja musikaalista. Musiikki onkin hänen voimavaransa. Nokkeluudesta ja mimiikasta puhumattakaan. Monet muistavat Pauliinan myös Lehmän vuosi -teeveesarjasta. Tämä Seinäruusu kasvaa vaikka katossa. Pauliinan Avomielinen Anneli- musiikimonologi, jonka näyttämölle tarvitaan vain kaksi vaaterekkia ja peili – sitten hervoton syväsukellus Annelin maailmaan alkaa.

Restaurant

Timo Lavikainen

NÄYTTELIJÄ, JUONTAJA, KOOMIKKO

Timo Lavikainen on joensuulainen näyttelijä ja muusikko, joka ei esittelyä kaipaa. Pitkä Kuuma Kesä -elokuvan antisankari ja Napapiirin sankari on omintakeisella tyylillään saavuttanut fanijoukon, joka pitää karjalanpojasta kiinni kynsin hampain. Tämä lavanäyttelemiseen repertuaarinsa laajentanut itseoppinut taiteilija on saanut kehuja lähes jokaisessa teatteriarvostelussa ja jokaisesta estradiesiitymisessään. Vuonna 2017 Timo oli mukana Putous -ohjelmassa, jonka jälkeen hänen sketsihahmonsa Isä Nitro on vihkinyt useita hääpareja ympäri Suomen. Timo voi toimia iltanne isäntänä & juontaja, heittää omiikkaa sekä pyörähtää lavalla myös Isä Nitrona.

Elämys haussa?

Ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeeseesi ja tapahtumaasi sopiva palvelu.

Ota yhteyttä!