Alfrendo

Alfrendo

Jukka-Tapio Keränen alias Taikuri Alfrendo on ilmiö, joka on nähtävä ja koettava.

LASTENJUHLAT

Alfrendo hämmästyttää ja naurattaa koko rahan edestä. Jokainen vieras saa juhlilta oman ilmapalloeläimen sekä Alfrendo taikoo kaikille lapsille makeisia. Synttärisankari otetaan aina erikseen huomioon. Kesto: 20 minuuttia.

TAIKURI ALFRENDO JA RAKKAUDEN VOIMA

Taikuri Alfrendo ja rakkauden voima esityksessä kulkee taikuuden rinnalla sanoma rakkauden ja suvaitsevaisuuden voimasta, ”jokainen on arvokas ja tärkeä juuri sellaisena kuin on.” Alfrendo hämmästyttää, naurattaa ja laittaa ajatukset hyrräämään.     

Suositellaan päiväkodeille, kouluille, kirjastoille, vanhainkodeille, seurakunnille ja koko perheen tapahtumiin.

Esityksen kesto on 45 min. 1 – 6 luokkalaisille ja päiväkoti-ikäisille 30 min.

TAIKURI ALFRENDON KOKO PERHEEN TAIKAMATKA

Viihdyttävä ja ajatuksia herättävä ytimekäs esitys. Alfrendo hämmästyttää, naurattaa ja laittaa ajatukset hyrräämään. Sopii hyvin erilaisiin koko perheen tapahtumiin.

Kesto: 30 minuuttia.

HAUSKAA KOKO PÄIVÄLLE

Taikuri Alfrendo on käytettävissä koko päivän ajan ja hän voi tehdä päivän aikana jopa 4 esitystä. Alfrendo voi esiintyä päivän aikana myös eri kuntien alueilla. Päiväpaketti on voimassa klo: 8.00 -16.00 välisenä aikana.

Tai Alfrendo voi olla paikalla kaupassa, ostoskeskuksessa tai koko perheen tapahtumassa koko ajan 4 tunnin ajan. Hän tekee ilmapalloeläimiä, taikoo makeisia, tekee lähitaikuutta ja sopivin väliajoin esiintyy kerääntyneelle yleisöjoukolle.

TYÖPAJAT ESITYSTEN YHTEYDESSÄ:

A) Taikatyöpaja.  Taikatyöpajassa Alfrendo opettaa lapsille erilaisia kortti- ja muita taikatemppuja. Maksimiosallistujamäärä 30 henkilöä.

B) Jongleeraustyöpaja. Jongleeraustyöpajassa perehdytään perusjongleeraukseen palloilla. Maksimi osallistujamäärä 30 henkilöä.

C) Non-Stop ilmapallotyöpaja. Kaikki osallistujat pääsevät itse tekemään ihanan sisäsiistin ilmapallokoiran tai muun mukavan ilmapallofiguurin. Tähän työpajaan ei ole maksimi osallistujamäärää.

Kaikkien työpajojen kesto on 1 tunti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Taikuri Alfrendon esiintymisestä.

Tervetuloa Turpatalliin! - info@turpatalli.net - 044 026 2610 / 0400 669184